Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Mārrutku un biešu mērce

    Mērces
    15. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mārrutku un biešu mērce recepte
    Mārrutku un biešu mērce recepte
    Asais un dedzinošais garšaugs mārrutks kopā ar dārzeņu un augļu mērcēm ļoti labi garšo ar gaļu, zivīm un jūras veltēm.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Pagatavošana
    20m

    Pagatavo arī:

    Mārrutku un apelsīnu mērci

    Gatavošanas laiks – 10 minūtes.

    2 apelsīni, 4 tējkarotes mārrutku, ēdamkarote majonēzes, sāls

    Viena apelsīna mizu norīvē, abiem izspiež sulu, pievieno mārrutkus un majonēzi, pēc garšas – sāli.

    Mārrutku un ābolu mērci –

    Gatavošanas laiks – 10 minūtes.

    Liels paskābs ābols, 3 tējkarotes mārrutku, 2 tējkarotes ābolu etiķa, 2 ēdamkarotes kefīra vai jogurta, sāls

    Ābolu nomizo un sarīvē. Samaisa ar pārējām sastāvdaļām. Pēc garšas pievieno sāli.

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk