• Marinēti gurķi. Klasiska recepte ar variantiem!

    Marinējumi
    Daina Lapiņa
    27. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Receptē norādīts daudzums trīslitru burkas piepildīšanai, bet, protams, to var sadalīt arī pa mazāka tilpuma burkām. Lai labi izdodas un glabājas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    3 vērtējumi
    5/5

    Svarīgi: Receptē norādīts daudzums trīs litru burkas piepildīšanai.

    Varianti:

    • Garšaugus var variēt pēc patikas un iespējām – kādi ir pieejami.
    • Gurķus var marinēt arī ar lielāku vai mazāku sāls, etiķa, cukura un garšvielu daudzumu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē