• Marinētas sviesta pupiņas. Kontrtenora un pieredzējušā konservētāja Sergeja Jēgera recepte!

    Marinējumi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    24. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Nav noslēpums, ka mūsu slavenais kontrtenors Sergejs Jēgers nopietni aizraujas ar konservēšanu. Viņš atzīst, ka virtuvē jūtas kā zivs ūdenī un, griežot, kapājot un gatavojot, labi atpūšas. Lūk, Sergeja recepte marinētām pupiņām!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    30m
    6 vērtējumi
    5/5

    Citas slavenību receptes:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē