• Marinētas garneles

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    10. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinētas garneles
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinētas garneles
    Eleganta, viegla uzkoda. Sulīgas, viegli iemarinētas, drusku pikantas garneles uz kraukšķīga grauzdiņa būs ideāls kompanjons pie vīna vai viegla kokteiļa glāzes. Dāmas būs sajūsmā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    2st 15m

     

    • Garneles atlaidina, lieko ūdeni nolej.
    • Visas pārējās sastāvdaļas sajauc, liek klāt garnelēm.
    • Iemaisa, liek ledusskapī vismaz uz divām stundām, labāk ilgāk, bet ne vairāk kā uz 24 stundām.
    • Pirms servēšanas no marinādes izņem, var likt pie dārzeņu salātiem, uz krekeriem, uzkost tāpat ar citrona vai laima šķēlīti.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē