«Marinētās bietes kubiņos ir vieni no maniem ejošākajiem konservējumiem! Man pašam marinētās bietes ir neatņemama piedeva, ēdot griķus (man tie ļoti garšo!) ar kotleti vai maltās gaļas mērci,» atklāj Sergejs Jēgers.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
1st
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 kg svaigu biešu
Marinādei (uz 2 l ūdens):
2 strīķētas ēdamkarotes sāls
2 strīķētas ēdamkarotes cukura
3 ēdamkarotes etiķa esences (var aizvietot ar 9% galda etiķi apmēram attiecībā 1:7, tikai ūdens tad jāņem nedaudz mazāk)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!