Olu baltumus saputo ar cukuru stingrās putās.
Iemaisa baltumos sakultu olu.
Pievieno miltus un kokosriekstu skaidiņas. Visu izmaisa un lej ietaukotā veidnē. Cep 170 grādos 20–25 minūtes. Biskvītu atdzesē, nolīdzina virspusi ar nazi tā, lai kūkas pamatne ir taisna.
Gatavo musu: saputo putukrējumu ar pūdercukuru, pieputo klāt krēmu. Pēcnorādēm, kas ir uz želatīna paciņām, sagatavo želatīnu, ko pievieno gatavajai masai.
Biskvītu iesmērē ar mango, kokosriekstu krēmu, lej pāri musa masu un liek ledusskapī sastingt – apmēram divas stundas.
Ūdens peldē no šokolādes čipsiem un saldā krējuma pagatavo glazūru, ko klāj uz tortes virsmas un, pirms šokolāde sastingusi, rotā ar cepumiem un ogām.
Liek ledusskapī, līdz šokolāde sastingt.
Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi