1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Lielo cepeškrāsns pannu izklāj ar cepampapīru un iesmērē ar sviestu, pārber nedaudz cukura, lieko noberot nost.
2. Lielākā bļodā saputo olas, līdz tās pamatīgi palielinās apjomā un masa kļūst gaiša, turpina putot un pakāpeniski pievieno cukuru, puto, līdz putas kļūst biezas.
3. Iesijā miltus, kam pievienots cepamais pulveris, iecilā to, tad iesijā kakao pulveri, pievieno mandeļu miltus, viegli apmaisa. Mīklu nevajag pārmērīgi maisīt vai kult. Maisa tikai tik daudz, lai viss ir viendabīgi samaisījies.
4. Mīklu lej uz pannas, vienmērīgi izlīdzina un liek cepeškrāsnī pa vidu cepties 12–15 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Gatavs ir tad, kad pie kociņa nekas nepielīp, un tas iznāk ārā tīrs.
5. Sagatavo tīru dvielīti, uzkaisa uz tā nedaudz cukura, un, kad biskvīts gatavs, izgāž to uz dvielīša, cepampapīru uzmanīgi noņem.
6. Biskvītu ar visu dvielīti uzreiz, vēl karstu, satin ruletē un noliek atdzist apmēram 50–60 minūtes.
7. Gatavo krēmu. Šokolādi ūdens peldē izkausē. Maskarponi sakuļ ar cukuru un tad pakāpeniski pievieno un iemaisa kausēto šokolādi un liķieri.
8. Kad biskvīts atdzisis, to atritina, iesmērē tajā vienmērīgi krēmu, atstājot no visām malām pa 1 cm, no augšējās malas – ap 2 cm.
9. No apakšējās malas ruleti satin un atstāj ar tinuma vietu uz leju, noliek vēsumā vismaz uz 1 stundu.
10. Pirms pasniegšanas pārber ar kakao pulveri.
11. Pasniedz ar sezonas ogām. Ja tās ir zemenes, tad tās sagriež šķēlītēs un apslaka ar citrona sulu, samaisa un pasniedz.