- Dziļā pannā uzkarsētā eļļā apmaisot apcep sasmalcinātu sīpolu un mazos kubiņos sagrieztu burkānu.
- Liek klāt sadrupinātu malto gaļu un sakapātas ķiploka daiviņas, apmaisot cep, līdz gaļa ir kļuvusi pelēka un sāk brūnēt.
- Pievieno tomātu pastu, iemaisa un pārlej buljonu, pieber sāli un piparus, pieliek laurlapu un rozmarīnu, reizēm apmaisot, īsu brīdi vāra, līdz šķidrums daļēji novārās un maisījums sabiezē.
- Tajā iemaisa saldētos zirnīšus un sasmalcinātus pētersīļus, liek cepamveidnē.
- kartupeļu biezeni uzklāj biezajai gaļas mērcei, nenolīdzinot gludu. Papildus to ar dakšiņu var saskrāpēt.
- Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep, līdz virsiņa sāk apbrūnēt un gar veidnes malām mērce burbuļo, aptuveni 25 minūtes