Svaigais pesto labi papildinās ne tikai makaronu salātus, bet arī sendvičus, zupas un citus salātus. Noteikti izmēģinI pievienot pesto piparmētras, to svaigums labi papildinās zirnīšu saldumu! Ja gribas vēl vairāk zaļuma, droši piemet pa kādai mazai nātrītei vai gārsas lapiņai.
Maruta Rampāne
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Zirnīšu pesto:
30 g Indijas riekstu
100 g zaļo zirnīšu (saldētu un atlaidinātu vai svaigu)
100 g dažādu zaļumu (baziliks, piparmētra, dilles, pētersīļi, kinza - pēc izvēles)
3 ēdamkarotes citrona sulas
1 ķiploka daiviņa
80 ml olīveļļas
sāls pēc garšas
Makaronu salātiem:
250 g makaronu
250 g zaļo zirnīšu (saldētu un atlaidinātu vai svaigu)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!