• Mājās vārīta sāļā karamele

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    22. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Sāļo karameli var izmantot kā piedevu pankūkām, kēksiem, saldējumam, kafijai, kūkās un desertos. Šajā receptē norādītais sastāvdaļu daudzums ir paredzēts lielākām viesībām vai arī – vari sapildīt nelielās burciņās un dāvināt kārumniekiem draugiem!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    3 vērtējumi
    5/5

    Ieskaties arī te!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē