• Mājās gatavoti galda mārrutki. Tas ir vienkārši un izdevīgi!

    Receptes
    Daina Lapiņa
    4. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Šo populāro un latviešu iecienīto ēdienu piedevu pašiem pagatavot ir pavisam vienkārši. Vajag tikai labas, svaigas mārrutku saknes, un, sākoties salnām, ir īstais laiks tās novākt!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    250 g burciņa
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    30m
    5 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē