• Maigie sautētie kāposti

    Kāposti
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    5. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Papildinot šos sautētos kāpostus ar gaļu vai zivi, vai, piemēram, griķu un lēcu kotletīti, tu pilnībā sevi nodrošināsi ar pilnvērtīgām olbaltumvielām. Ja vēlies ēdot sajust asumiņu, vari likt klāt piparus. Bet var arī ēst vienkārši ar rupjmaizi.
    • 250 g svaigu kāpostu
    • puse ābola
    • puse burkāna
    • 10 g eļļas vai sviesta
    • 5 g cukura vai rozīņu
    • sāls
    • ķimenes

    Kāpostus sasmalcina kvadrātiņos. Uz pannas sakarsē eļļu un pievieno sasmalcinātos kāpostus. Burkānu sagriež ar dārzeņu mizojamo nazīti. Apcep eļļā vai sviestā. Ābolam izņem serdi, sagriež šķēlītēs un izkārto kāpostiem pa virsu. Pielej mazliet ūdens un sautē aptuveni 10 minūtes zem vāka. Pievieno sāli, cukuru. Apmaisa un pasutina vēl 5 minūtes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē