1. 21 cm lielu veidni iesmērē ar taukvielu un izklāj ar cepampapīru tā, lai tas paceļas virs veidnes malām.
2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem, ar pūdercukuru un citrona sulu puto masu biezu un pufīgu, iemaisa norīvētu citrona miziņu.
3. Piesijā un iemaisa miltus, tad sviestu, labi sakuļ. Maisot lēnām lej klāt un iemaisa pienu.
4. Olu baltumus saputo, pieber cukuru un puto, līdz izveidojas stingras, biezas putas.
5. Ar lielu karoti iemaisa šķidrajā mīklā1/3 saputoto baltumu. Pārējos baltumus tāpat iemaisa divās reizēs, atstājot neizmaisītus nelielus baltumu gabaliņus.
6. Mīklu lej sagatavotajā veidnē, pārber avenes, uzmanīgi liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 1 stundu. Atdzesētu pārkaisa ar pūdercukuru, griež gabalos, pasniedz ar putukrējumu. Pirms sagriešanas kūkai ir labi jāatdziest, tāpēc labāk ir to izcept iepriekšējā dienā un uzglabāt ledusskapī.