• Ļuļa kebabs. Var cept gan uz pannas, gan cepeškrāsnī

    Gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    28. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Garšīgie iesmiņi, kas tik ļoti piestāv rudens drēgnajam laikam! Var cept gan pannā, gan cepeškrāsnī.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    2st 30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    2st 50m
    3 vērtējumi
    5/5

    Citi gaļas ēdieni:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē