Ja tev garšo marinētas bietes, veikalu produkcijā gan jau ir nācies vilties – vienas šķiet par saldu, otras par sāļu, trešās pārāk etiķainas… Risinājums ir gatavot mājās, nevis pirkt, jo tad varēsi uztaisīt savu ideālo garšu.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
25m
12 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Marinādei:
1 litrs ūdens
3 tējkarotes sāls
2-3 ēdamkarotes cukura
6 krustnagliņas
6 smaržīgie pipari
6 melnie graudu pipari
2 lauru lapas
1 kanēļa standziņa
8 ēdamkarotes 9% galda etiķa (vai 1 ēdamkarote etiķa esences)
Pamatā:
5-7 nelielas svaigas bietītes (ja gribas ātri, var ņemt jau vārītas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!