- Ar mikseri sakuļ olas, pievieno pienu, sāli un ūdeni, sakuļ.
- Pakāpeniski piesijā miltus, pievieno apelsīna miziņu, sajauc, līdz masa ir šķidra un viendabīga. Atstāj ledusskapī uz stundu.
- Platu, lēzenu, ietaukotu pannu uzkarsē. Tajā izkausē tējkaroti sviesta un lej mīklu, pārliecinoties, ka tā vienmērīgi izklājas uz pannas.
- No vienas puses cep apmēram minūti, uzmanīgi apgriež un cep vēl pāris mirkļu.
- Gatavas liek citu virs citas, katru viegli apziežot ar piciņu sviesta. Glabā siltumā.
- Pannā uz vidēji lielas liesmas izkausē pusi sviesta, līdz tas sāk putot.
- Pannu noņem no uguns un sviestā iekaisa pusi cukura.
- Uzmanīgi pievieno pusi liķiera – tas aizdegsies. Liesmai ļauj noplakt, rūpīgi samaisa.
- Katru pankūku iegremdē sīrupā, tad saloka un liek šķīvjos.
- Pannā izkausē atlikušo sviestu, iemaisa atlikušo cukuru, ka arī atlikušo liķieri.
- Iegūto mērci pārlej pankūkām.
- Pankūkas var pasniegt ar karoti vaniļas saldējuma.