Konfektes izloba no papīriem un kopā ar sviestu liek kausēties uz nelielas uguns. Visu laiku maisa, lai nepiedeg.
Dēlīti noklāj ar cepamo papīru un saliek uz tā vafeles, kuras pārklāj ar nedaudz padzisušu konfekšu masu. Jāuzmanās neatdzesēt par daudz, jo tad masa kļūs par cietu un to nevarēs ērti pārklāt.
Dēlīti ar vafelēm uz 15 minūtēm ieliek ledusskapī – lai viss kārtīgi sastingst. Tikmēr izkausē šokolādi. To var darīt divējādi – bļodiņu ar gabaliņos salauztu šokolādi liek karsta ūdens peldē vai vienkārši siltā cepeškrāsnī un, palaikam apmaisot, pagaida, līdz šokolāde izkususi. Ar cepeškrāsni jāuzmanās, lai nav par karstu, jo tad šokolāde vienkārši izcepsies. Atdzisušās vafeles ātri apmērcē šokolādē, liek uz cepamā papīra un atpakaļ ledusskapī. Šokolāde kārtīgi sastings apmēram stundas laikā.
Variants – vafeļu vietā var ņemt arī smilšu mīklas cepumus, vislabāk pašceptus.