• Lēcu zupa ar tomātiem

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    25. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lēcu zupa ar tomātiem
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Lēcu zupa ar tomātiem
    Viegli pagatavojama, sātīga zupa, kas bagāta ar aromātiskām, sildošām garšvielām. Tā pagatavojama pusstundā, taču garšos tā, it kā pie plīts būtu pavadītas pāris stundas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    40m
    • Sīpolu un ķiploku sasmalcina, katliņā sakarsētā eļļā apcep, liek klāt noskalotas lēcas, mazos gabaliņos sagrieztu kartupeli, rīvētu ingveru, kuminu, papriku un Kajennas piparus.
    • Visu sajauc, pārlej buljonu, pieliek tomātu pastu un konservētos tomātus, uzvāra un tad lēni vāra 30 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
    • Pēc garšas pieber sāli un piparus, iemaisa saldo čili mērci. Lej šķīvjos, pārber ar gabaliņos sagrieztu un saceptu bekonu, raudenes lapiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē