Mazliet austrumnieciskas notis un… arī pierastais lasis kļūst neparastāks – laikam jau tieši tas ir šīs zivs pluss, ka pašas garša ir pietiekami neitrāla, lai varētu izpausties dažādu tautu virtuvēs un katru reizi parādīt arvien jaunas nianses.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
2-4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
35m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 laša filejas gabali ar ādu (vai foreles)
sāls un pipari pēc garšas
mazliet olīveļļas un sviesta apcepšanai
1 neliels sīpols
2 ķiplokdaiviņas
1-2 ēdamkarotes sarkanā karija pastas (Red curry paste)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!