• Laša fileja dārzeņos un kokospienā

    Lasis
    Ilze Klapere
    2. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Mazliet austrumnieciskas notis un… arī pierastais lasis kļūst neparastāks – laikam jau tieši tas ir šīs zivs pluss, ka pašas garša ir pietiekami neitrāla, lai varētu izpausties dažādu tautu virtuvēs un katru reizi parādīt arvien jaunas nianses.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2-4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    35m
    2 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas receptēm ar zivi:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē