• Kūpināta laša krēms ar garšaugiem

    Uzkodas un salāti
    Ilze Klapere
    28. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kūpināta laša krēms ar garšaugiem
    Foto: Ieva Andersone
    Kūpināta laša krēms ar garšaugiem
    Šis nu vienreiz ir kaut kas ļoti garšīgs – tiem, kuri mīl kūpinātas zivtiņas aromātu un garšas notis!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    15m
    • Garšaugus sīki sakapā. Blenderī liek visas sastāvdaļas, izņemot zivi, sāli un piparus.
    • Sablendē viendabīgā masā, tad pievieno kūpināto lasi (karsti kūpināto foreli pirms tam izpēta, vai nav asaku), atkal sablendē un pēc garšas papildina ar sāli, pipariem un, ja vēl nepieciešams, citrona sulu.
    • Smēriņu ieteicams pirms pasniegšanas atdzesēt ledusskapī. Izcili garšo uz grauzdētām maizītēm, malkojot vēsu, vieglu baltvīnu!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē