Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Krēmšnite. Vienkāršā versija, izdosies arī iesācējiem!

    Kūkas
    Daina Lapiņa
    8. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Krēmšnitei ir daudz kopīga ar Napoleona kūku – čagana, gaisīga kārtainā mīkla, maigs vaniļas vārītais krēms… Bet galvenā atšķirība ir tā, ka Napoleonam ir daudzas kārtas, bet krēmšnitei krēma kārta ir tikai viena (reizēm divas) – biezs krēma mākonis, ko apskauj divas plānas mīklas kārtas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    8st
    Kopējais laiks
    8st 40m
    4 vērtējumi
    5/5

    Vēl gardas kūkas:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē