• Krēmsiera un iebiezinātā piena deserts ar rudens avenēm. Vienkāršs, bet tik labs!

    Deserti
    Ilze Klapere
    27. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Salds ar viegli skābenu noti, šis krēms patiks īstiem gardēžiem! Ja vēlas, recepti var papildināt ar drupinātiem smilšu cepumiem, sajauktiem ar sviestu un liekot tos kārtām ar krēmu vai deserta trauciņa pamatnē.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2-3
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    2st
    Kopējais laiks
    2st 15m
    5 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē