• Krēmīgā vistas zupa ar rīsiem un sēnēm

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    25. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krēmīgā vistas zupa ar rīsiem un sēnēm
    Foto: Ieva Andersone
    Krēmīgā vistas zupa ar rīsiem un sēnēm
    Izcila krēmīga un tumīga zupa ģimenes pusdienu galdam. Ja nu gadījumā kas paliks pāri (maz ticams), nekādu bēdu – nākamajā dienā tā ir vēl gardāka!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    1st
    • Sīki sakapā sīpolu, gabaliņos sagriež burkānus un seleriju kātus.
    • Katlā lej olīveļļu un izkausē arī sviestu, pievieno visus sakapātos dārzeņus.
    • Sautē uz nelielas uguns 5–7 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Pievieno ar spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, itāļu garšvielu maisījumu un miltus. Apmaisot pacep kādas divas minūtītes.
    • Pielej karstu vistas buljonu un lejot maisa, līdz milti izšķīst. Pieber un iemaisa rīsus.
    • Zupu uzvāra, uzliek vāku (pusvirus), noregulē pavisam nelielu karstumu un ļauj zupai viegli vārīties 15 minūtes.
    • Pa to laiku sagriež šampinjonus šķēlītēs, kā arī saplūkā ar pirkstiem vārīto vai cepto vistas fileju.
    • Pievieno sēnes un gaļu zupai, noregulē karstumu, lai tik tikko virst, un ļauj tam notikt vēl 15 minūtes.
    •  Tad pielej saldo krējumu, samaisa un pagaršo – sāli un piparus pievieno pēc garšas. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē