• Krēmīgā rabarberu kūka ar zemenēm

    Rabarberi
    Daina Lapiņa
    15. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Kūku var ēst gan siltu, gan aukstu. Tā ir ļoti krēmīga, īpaši, ja to ēd siltu. Sagriezta gabalos, tā ir diezgan mīksta, tāpēc vislabāk no veidnes to ņemt ar karoti. Silta lieliski garšo ar putukrējumu vai saldējumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    22 cm diametra veidne
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl idejas ar rabarberiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē