Šādu zupu var celt galdā pēc lapu grābšanas talkas un arī pēc jebkuras citas talkas – tā aplaimos izsalkušos vēderus maigā un vienlaikus sātīgā veidā, tā, kā to prot tikai kartupeļu ēdieni!
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
35m
7 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
50 g sviesta
1 purava kāts (baltā un gaišzaļā daļa)
2 selerijas kāti
2-3 ķiplokdaiviņas
5 ēdamkarotes miltu
1 l karsta dārzeņu vai vistas buljona
200 ml saldā krējuma
2-3 tējkarotes asās čili mērces Sriracha (var nelikt, ja negribas asumu)
700 g kartupeļu
150 g Čedaras siera (pusi var aizstāt ar Red Leicaster sieru, lai smukāka krāsa)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!