• Kreftīgi mazsālītie mārrutku gurķi

    Konservēšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Perfekti, kraukšķīgi un pikanti mazsālītie gurķīši. Varēs ēst jau pēc pāris stundām, bet var arī pasterizēt un glabāt ziemai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5

    Šādi var gatavot arī gurķus ar ķiplokiem (mārrutku vietā), pievienojot sastāvdaļām arī glāzi vīnogu kauliņu eļļas, divas tējkarotes melno piparu, glāzi etiķa un krietni daudz sakapātu seleriju un pētersīļu zaļumu.

    !!! Ja netīk tik stipras uzkodas, mārrutku un ķiploku vietā var likt saišķīti sakapātas ābolmētras vai piparmētras.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē