Šie salāti ir vienreizēji labi! Gan paši par sevi ar kādu kraukšķīgu maizīti, gan kā piedeva visdažādākajiem pamatēdieniem. Sastāvdaļās vispirms rakstīts viss nepieciešamais salātu mērcei, pēc tam pašiem salātiem – katra sastāvdaļa ir tā vērta, lai radītu kopumu!
Maruta Rampāne
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
2 citroni (vēlams, bioloģiskie)
20 g kinzas jeb svaiga koriandra (var būt tikai kātiņi)
10 g pētersīļu (var būt tikai kātiņi)
2 tējkarotes Dižonas sinepju
1 tējkarote baltvīna etiķa
1 tējkarote ābolu etiķa
1/2 tējkarotes brūnā cukura
1/2 tējkarotes sāls
šķipsna svaigi maltu melno piparu
Salātiem:
3-4 saujas dažādu salātlapu pēc izvēles (labāk kraukšķīgās)
30 g kinzas lapiņu (bez kātiem)
15 g pētersīļu lapiņu, rupji sakapātas (bez kātiem)
15 g piparmētru lapiņu, ja tās lielas, tad smalki sakapā
1 avokado, sagriezts plānās šķēlītēs
1 īsais gurķis, sagriezts plānās šķēlītēs ar mizojamo nazīti
1 vidēji ass sarkanais čili, sēklas izņemtas, sagriezts plānās šķēlītēs
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!