• Kraukšķīgi skābēti gurķi

    Gurķi
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    2. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Kraukšķīgie gurķīši ir gan lieliska sāļā uzkoda, gan laba piedeva salātiem un zupām. Vienkārši pagatavojami un glabājami pagrabā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē