• Kraukšķīgi marinētie gurķi šķēlītēs bez pasterizēšanas. Der tieši pāraugušie gurķi!

    Marinējumi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    27. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva (Shutterstock)
    Kārtīgs dārzkopis gurķus lasa regulāri, kamēr vēl mazi vai vidēji lieli. Tomēr pa vidu gadās arī pāraugušie, kam tikai cieta miza un sēklotne. Šie tad arī lieliski der šai receptei!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    5 vērtējumi
    5/5

    !!! Ņem vērā – 10 puslitra burciņām vajag apmēram 2 litrus marinādes!

    !!! Sagrieztos gurķus ar verdošu ūdeni var apliet arī bļodā, pēc tam tos noblanšētus un karstus aši, pirkstus apsvilinot vai labāk ar putu karoti, blīvi pilda sagatavotajās burciņās uz ķiploku paklājiņa. Tālāk tāpat kā iepriekš rakstītais – eļļas lāse, marināde, vāciņš, un gatavs!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē