• Kraukšķīgas un svaigas. Upeņu tartaletes

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    10. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Upeņu tartaletes
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Upeņu tartaletes
    Viegli pagatavojamas, kraukšķīgas tartītes ar patīkami atsvaidzinošu , saldskābu pildījumu. Upeņu vietā derēs arī rudens avenes vai citas ogas – svaigas vai saldētas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

     

    • 4 mazas tartalešu veidnītes izklāj ar mīklu, uz 20 minūtēm liek ledusskapī.
    • Skābo krējumu sakuļ ar olas dzeltenumu un pusi cukura, liek veidnītēs.
    • Otru daļu cukura iemaisa upenēs, pārber pildījumam, viegli piespiežot.
    • Cep 40–45 minūtes 180 grādu temperatūrā viegli zeltainas, uzpūstas tartītes, kas atdziestot sakrīt.
    • Izņemtas no veidnītēm un atdzesētas tās var pārkaisīt ar pūdercukuru. 

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē