Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas

    Pankūkas
    Liene Bērziņa
    5. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu pankūkas
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kartupeļu pankūkas
    Ja rīkotu pētījumu, kuri no mājīgiem, vienkāršiem ēdieniem ir latviešu topā, pilnīgi iespējams, kartupeļu pankūkas ar savu apetīti rosinošo zeltaini brūno kraukšķīti un lielisko garšu nonāktu vismaz TOP10, ja ne piecniekā. Demokrātiskas, bet ar attiecīgām piedevām pat smalkas! Gardas kartupeļu pankūkas ir īsts komforta ēdiens, kas lieliski garšo gan vienkārši ar skābo krējumu, gan ar izsmalcinātākām piedevām. Ne mazāk kārdinošas ir garšīgās kartupeļu pankūkas, kurās var pievienot ne tikai sīpolus un garšvielas, bet arī sieru, kas piešķir bagātīgāku garšu, vai gaļu, kas padara tās īpaši sātīgas. Vasaras sezonā lielisks variants ir kabaču un kartupeļu pankūkas, kas ir vieglākas un sulīgākas, bet tikpat kraukšķīgas. Neatkarīgi no izvēlētās receptes, kartupeļu pankūkas ar krējumu vienmēr būs klasika, kas iepriecinās gan ikdienā, gan svētkos!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m
    Kalorijas (uz 100G)
    116
    1 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē