Ja rīkotu pētījumu, kuri no mājīgiem, vienkāršiem ēdieniem ir latviešu topā, pilnīgi iespējams, kartupeļu pankūkas ar savu apetīti rosinošo zeltaini brūno kraukšķīti un lielisko garšu nonāktu vismaz TOP10, ja ne piecniekā. Demokrātiskas, bet ar attiecīgām piedevām pat smalkas! Gardas kartupeļu pankūkas ir īsts komforta ēdiens, kas lieliski garšo gan vienkārši ar skābo krējumu, gan ar izsmalcinātākām piedevām. Ne mazāk kārdinošas ir garšīgās kartupeļu pankūkas, kurās var pievienot ne tikai sīpolus un garšvielas, bet arī sieru, kas piešķir bagātīgāku garšu, vai gaļu, kas padara tās īpaši sātīgas. Vasaras sezonā lielisks variants ir kabaču un kartupeļu pankūkas, kas ir vieglākas un sulīgākas, bet tikpat kraukšķīgas. Neatkarīgi no izvēlētās receptes, kartupeļu pankūkas ar krējumu vienmēr būs klasika, kas iepriecinās gan ikdienā, gan svētkos!
Liene Bērziņa
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
25m
Kalorijas (uz 100G)
116
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 nelieli kartupeļi (ar pietiekamu cietes saturu), vēlams, dzeltenie
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!