- Vispirms pagatavo mērci, visas sastāvdaļas sablendējot vienmērīgā masā.
- Sieru sagriež centimetru platās garenās nūjiņās un kārto uz papīra dvieļa.
- Kukurūzas pārslas samaļ virtuves kombainā vai sadrupina tāpat (ar rokām vai stampiņu), taču ne pārāk smalki.
- Sajauc ar garšvielām un ieber platā, lēzenā traukā.
- Atsevišķā lēzenā traukā ieber miltus. Vēl vienā – sakuļ olas.
- Siera standziņas vispirms izmērcē olās, tad apvārta miltos un visbeidzot – pārslu un garšvielu mikslī.
- Vāra eļļā apmēram 2–3 minūtes.
- Ja mana, ka pārslu kažociņš strauji apsvilst, samazina liesmu.
- Izvilktas no eļļas, liek uz papīra dvieļa.