• Kraukšķīgās halumi siera standziņas

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    22. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Halumi standziņas
    Halumi standziņas
    Kraukšķīgi no ārpuses, staipīgi un mīksti iekšpusē. Ārkārtīgi garda sāļā uzkoda, kas pazudīs no galda zibensātrumā.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    • Vispirms pagatavo mērci, visas sastāvdaļas sablendējot vienmērīgā masā.
    • Sieru sagriež centimetru platās garenās nūjiņās un kārto uz papīra dvieļa.
    • Kukurūzas pārslas samaļ virtuves kombainā vai sadrupina tāpat (ar rokām vai stampiņu), taču ne pārāk smalki.
    • Sajauc ar garšvielām un ieber platā, lēzenā traukā.
    • Atsevišķā lēzenā traukā ieber miltus. Vēl vienā – sakuļ olas.
    • Siera standziņas vispirms izmērcē olās, tad apvārta miltos un visbeidzot – pārslu un garšvielu mikslī.
    • Vāra eļļā apmēram 2–3 minūtes.
    • Ja mana, ka pārslu kažociņš strauji apsvilst, samazina liesmu.
    • Izvilktas no eļļas, liek uz papīra dvieļa.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē