- Dārzeņus sagriež nelielos gabalos, vienā kārtā izklāj cepampannā, pa starpām liekot uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas.
- Pārlaista eļļu, pārkaisa sāli, piparus un garšaugu maisījumu, sajauc, lai visi dārzeņi pārklājas.
- Liek krāsnī 200 grādu temperatūrā, cep 20 minūtes, cepšanas vidū dārzeņus apgrozot.
- 18 × 28 cm lielu cepamveidni izklāj ar kopā salipinātām un attiecīgā lielumā izrullētām atlaidinātas kārtainās mīklas plāksnēm.
- Mīklā ieklāj cepampapīru, piepilda ar smagumu – zirņiem, pupām vai speciālām bumbiņām, krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
- Smagumu izņem, mīklu cep vēl 10 minūtes.
- Olīvas un kaltētos tomātus sasmalcina, sajauc ar eļļu, etiķi un timiānu, ieklāj mīklā.
- Virsū vienmērīgi sakārto ceptos dārzeņus.
- Pārdrupina sieru, pārkaisa vēl timiānu, cep 200 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.