Vistiņa kukurūzas pārslās sanāk gan kraukšķīga, gan ātri pagatavojama. Brīvdienu baudījums! Pasniedz ar rīsiem, kartupeļu biezeni vai krāsnī ceptiem dārzeņiem.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
4 vistas filejas
2 olas
1/4 glāzes piena
1 tējkarote sāls
1 tējkarote maltu melno piparu
2 glāzes kukurūzas pārslu (bez cukura un piedevām)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!