• Kraukšķīgā vistas fileja, cepta kukurūzas pārslās

    Gaļas ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta vistas fileja kukurūzas pārslās recepte
    Foto: Ieva Andersone
    Cepta vistas fileja kukurūzas pārslās recepte
    Vistiņa kukurūzas pārslās sanāk gan kraukšķīga, gan ātri pagatavojama. Brīvdienu baudījums! Pasniedz ar rīsiem, kartupeļu biezeni vai krāsnī ceptiem dārzeņiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl idejas:

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē