- Saldēto mīklu laicīgi no saldētavas pārceļ ledusskapī. Pirms gatavošanas plāksnes atdala un izplacina vai izrullē platumā lielākas un plānākas – tā, lai mazas maliņas visapkārt paliek nedaudz biezākas.
- Plāksnītes liek uz cepampannā ieklāta cepampapīra, sadursta ar dakšiņu, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā apcep viegli zeltainas. No krāsns izņem, nedaudz uzpūtušos vidusdaļu, viegli piespiežot, pieplacina.
- Kamēr plāksnes cepas un nedaudz padzesējas, pagatavo pildījumu.
- Atlikušās ziedkāposta rozetes uz 5 minūtēm pārlej ar karstu sālsūdeni, tad nokāš.
- Sīpolus sagriež pusriņķīšos, atlikušās sēnes šķēlītēs, visu pannā sakarsētā eļļā apmaisot apcep, pārkaisa sāli un piparus, liek klāt atlikušās spinātu lapiņas, iemaisa un karsē, līdz tās sašļūk.
- Sieru sarīvē rupjās skaidiņās, sadala un pārber apceptajām mīklas plāksnēm, pavisam nedaudz atliekot virsai.
- Siera kārtu uz plāksnēm pārlaista ar tomātu mērci, virsū vienmērīgi izkārto apceptos sīpolus ar sēnēm un spinātiem, ziedkāposta rozetes un bekona šķēlītes.
- Pārkaisa atlikto sieru, liek krāsnī, 200 grādos cep aptuveni 10 minūtes.