Ja garšo ķimenes un svaigi cepta maizīte ar kraukšķīgu garoziņu, šī Oleru muižas saimnieces Ievas Zemītes recepte ir jāizmēģina! Ja nu kaut kas ir pret ķimenēm, tās var arī nepievienot, bet pielikt kādu citu tīkamu garšvielu vai sēkliņas.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
1st 40m
Pagatavošana
50m
Kopējais laiks
2st 30m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
700 g kviešu miltu
1 paciņa sausā rauga (vai 1/4 svaigā rauga klucīša)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!