• Kraukšķīgā ķimeņu baltmaize kēksa formā. Oleru muižas saimnieces recepte

    Maize
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    8. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Ja garšo ķimenes un svaigi cepta maizīte ar kraukšķīgu garoziņu, šī Oleru muižas saimnieces Ievas Zemītes recepte ir jāizmēģina! Ja nu kaut kas ir pret ķimenēm, tās var arī nepievienot, bet pielikt kādu citu tīkamu garšvielu vai sēkliņas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    1st 40m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    2st 30m
    6 vērtējumi
    5/5

    Vēl maizes receptes:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē