• Krāsnī cepti vistu stilbiņi ar dārzeņiem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepti vistu stilbiņi ar dārzeņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī cepti vistu stilbiņi ar dārzeņiem
    Divas panniņas, desmit minūšu darba, pusstunda gaidīšanas – un ģimenes vakariņas gatavas! Lieliska recepte maltītei pēc nogurdinošas dienas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m
    • Vistu stilbiņus pārkaisa ar sāli, pipariem, liek ar eļļu iesmērētā cepešpannā, apakšā, blakus un virsū liekot salvijas lapiņas, timiānu, rozmarīnu vai kaut ko no tā, pārlaista eļļu, liek cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā.
    • Blakus vai plauktu zemāk vienlaikus liek pannu ar iepriekš sagatavotiem dārzeņiem – maziem burkāniņiem, vairākās daļās sagrieztiem pastinakiem, biezām cukīni vai kabacīša šķēlēm, nelielos gabalos sagrieztiem kartupeļiem, sīpolu gredzeniem, kas pārlieti ar eļļas, balzametiķa, medus, sinepju, nedaudz sāls un piparu maisījumu, labi visu sajaucot, klāt var pielikt citrona daiviņas vai šķēlītes.
    • Abas pannas cep aptuveni 30 minūtes vai nedaudz vairāk, līdz stilbiņi un dārzeņi ir mīksti.
    • Cepot stilbiņiem blakus radušos sulu ēdot pārlaista kā mērci.

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē