• Krāsnī ceptas portobello: sulīgas, sātīgas, ar mutē kūstošu pildījumu!

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī ceptas portobello
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī ceptas portobello
    Krāšņi un pārsteidzoši garšīgi – šī būs laba recepte kādām svētku vai vienkārši brīvdienu vakariņām. Portobello sēnes ir lielas un gaļīgas, tāpēc, saceptas krāsnī, tās kļūst ļoti sulīgas un ir izcili piemērotas pildīšanai. Kopā ar pakusušu sieru garšo pasakaini! Pasniedz kā efektīgu veģetādu uzkodu vai pamatēdienā!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    • Ja sēnēm ir kātiņi, tos nogriež un sasmalcina. No sēņu apakšmalām nokasa lapiņas un izmet.
    • Cukīni sarīvē skaidiņās, liek lielā bļodā.
    • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, paprikas sagriež mazos gabaliņos, liek pannā sakarsētā sviestā, pievieno arī sasmalcinātos sēņu kātiņus un timiāna lapiņas, apmaisot apcep.
    • Karstumu samazina, pa daļām liek klāt mazās spinātlapiņas, apmaisot ļauj tām zaudēt apjomu un sašļukt.
    • Pannas saturu rūpīgi sajauc ar rīvēto cukīni, pievieno arī sāli un piparus, rīvmaizi.
    • Ar maisījumu cieši piepilda sēnes, virsū liek rīvēta siera kaudzīti.
    • Sēnes liek pannā uz ieklāta cepampapīra, krāsnī 200 grādu temperatūrā cep gatavas – apmēram 20 minūtes.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē