• Krāsnī cepta vista ar dārzeņiem

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    8. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Krāsnī cepta vista** ar dārzeņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Krāsnī cepta vista** ar dārzeņiem
    Recepte vienkāršām, taču sātīgām un arī veselīgām gimenes vakariņām. Sulīga vistiņa ar ziemas saknēm – atliek tikai nomizotun sagriezt saknes, visu iešaut krāsnī un pēc 40 minūtēm vakariņas galdā! Izmaksu ziņā visai demokrātiska!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējums
    5/5

     

    • Vistu kājas pārkaisa ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, pārslaka ar eļļu, liek lielā cepampannā.
    • Nomizotus kartupeļus, pastinakus, burkānu sagriež nelielos gabaliņos, tāpat arī papriku, sīpolu sagriež daiviņās, sēnes pārgriež uz pusēm, pārkaisa ar sāli un pipariem.
    • Pārlaista eļļu, sajauc, lai visi ir pārklājušies, liek cepampannā starp vistu kājām.
    • Klāt liek timiāna zariņus, krāsnī 210 grādu temperatūrā cep 20 minūtes.
    • Sajauc sinepes ar medu un pāris ēdamkarotēm eļļas, pārlaista visam pāri.
    • Vistu kājām uzliek dažas laima šķēlītes un cepšanu turpina vēl apmēram 20 minūtes, līdz dārzeņi ir mīksti un vista izcepusies.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē