- Nomizotus, nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus, sagrieztu sīpolu, pusi šķēlītēs sagriezta citrona liek cepampannā, pārlaista 2 ēdamkarotes eļļas, pievieno sakapātas ķiploka daiviņas, pārkaisa sāli, piparus, visu ar roku labi sajauc. Liek klāt arī rozmarīna zariņus un vienmērīgi izklāj.
- Liek krāsnī 200 grādu temperatūrā, cep 30 minūtes.
- Pa to laiku vistas gabalus pārkaisa ar sāli, pipariem un papriku, pannā sakarsētā eļļā apgrozot apcep zeltaini brūnus.
- Liek cepampannā virs kartupeļiem, cep gatavus, 15–20 minūtes.
- No pannas noņem un, ja kartupeļi vēl nav mīksti, tos turpina cept līdz gatavībai.
- Tad kartupeļus pārber ar spinātu lapiņām, iemaisa, karstumā ļauj tām sašļukt.
- Pasniedz ar ceptajiem vistas šķiņķīšiem, stilbiņiem, spārniņiem virsū.