- Cūkas cauraudža gabalu labi nosusina ar papīra dvieli, ādu no vienas vietas sadursta ar spicu nazi, īlenu vai speciāli tam paredzētu rīku, vai arī ar asu nazi ik pa mazam gabaliņam iegriež, pārgriežot tikai ādu.
- Pagatavo marinādi, sajaucot sojas mērci ar sinepēm, medu, saberztām ķiploka daiviņām, citrona sulu, nedaudz piparu.
- Gaļas gabalu pagriež ar ādu uz leju, gaļas pusi ne pārāk dziļi krusteniski iegriež, pārlej ar marinādi un to rūpīgi ieberzē gaļā. No ādas noslauka tur nokļuvušu marinādi, vēlreiz nosusina un ar ādu uz augšu uz nakti vai vismaz uz dažām stundām vaļēju liek ledusskapī.
- Stundu pirms cepšanas gaļu no ledusskapja izņem, no jauna nosusina, tad ādu pārlaista ar ēdamkaroti eļļas, ko izklāj pa visu ādu.
- Pārber tējkaroti sāls un rūpīgi ieberzē ādā, lai eļļa un sāls iekļūtu visās spraudziņās.
- Gaļu liek cepamtraukā un krāsnī 230 grādu temperatūrā cep 30 minūtes, tad temperatūru pazemina uz 180 grādiem, cep vēl 1 stundu vai vairāk, līdz gaļa ir mīksta. Ja āda vēl nav pietiekami kraukšķīga, temperatūru atkal paaugstina uz 230 grādiem, cep 15–20 minūtes, līdz āda ir kraukšķīga.
- No krāsns izņemtu gaļu 15 minūtes atpūtina, tad griež biezās šķēlēs, pasniedz ar krāsnī ceptiem dārzeņiem.