- Krēmsieru labi sajauc ar sarīvētu Čedaras sieru un kādu cieto sieru, no masas ar viegli eļļainām plaukstām veido nelielas bumbiņas. No receptē minētā daudzuma var pagatavot 20 bumbiņas.
- Tās uz pāris stundām vai ilgāku laiku liek ledusskapī.
- Apviļāšanai paredzētos produktus, izņemot sezama sēkliņas, katru atsevišķi sasmalcina sīkāk, katrā apviļā daļu krēmsiera bumbiņu.
- Klāt pasniedz krekerus, sausmaizītes, galetes, cepumu standziņas.
Krāsainās krēmsiera bumbiņas
Uzkodas un salāti
23. jūnijs, 2021
Komentēt
Ideja sierīgai uzkodai, ja tradicionālais ķimeņu siers galīgi neiet pie dūšas. Eleganti un ļoti garšīgi.