• Košais un veselīgais pīlādžu ievārījums

    Ievārījumi
    Daina Lapiņa
    8. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Pīlādžogu veselīgais rūgtenums sasildīs un padarīs priecīgākus garos rudens un ziemas vakarus. Savāri šo labumu tagad, kad pīlādžu raža ir pilnbriedā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    3 vērtējumi
    5/5

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē