Prosecco kokteilis ar avenēm, līčijām un timiāna noti
Sastāvdaļas
- 150 ml atdzesēta ruma liķiera Malibu (vai cita)
- 100 ml atdzesēta degvīna
- 400 g kokosriekstu piena
- 125 g svaigu vai saldētu aveņu
- 100 ml ūdens
- 4 ēdamk. cukura
- Maršmelovi, piparmētru lapas, avenes vai cits rotājums pasniegšanai
Pagatavošana
- Pagatavo sīrupu – katliņā liec avenes, ūdeni un cukuru. Uzvāri un vāri aptuveni 2–3 min, līdz sīrups nedaudz sabiezē. Pilnībā atdzesē.
- Sīrupu kopā ar visām pārējām sastāvdaļām rūpīgi sablenderē viendabīgā, uzputotā masā.
- Rotā ar avenēm, piparmētrām, maršmeloviem vai citiem iecienītākajiem saldumiem un baudi lieliskā kompānijā.
Receptes autore Jevgēnija Jansone