- Katlā lej buljonu, liek pārgrieztus citronzāles stiebrus un nomizotu ingvera gabalu, uz mazas uguns lēni vāra.
- Tikmēr pannā sakarsētā eļļā liek gabaliņos sagrieztu vistas gaļu, apgrozot apcep.
- Liek klāt sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus, čili un gabaliņos sagrieztus saldos kartupeļus. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem, apgrozot dažas minūtes cep tad un no uguns noņem.
- No buljona izņem citronzāli un ingveru, pieliek sarkano karija pastu, pielej kokospienu, sajauc un liek klāt apcepto vistas gaļu ar sīpoliem, ķiplokiem un saldajiem kartupeļiem.
- Lēni vāra 10 minūtes, tad pievieno brokoļa ziedkopas, vāra vēl dažas minūtes un no uguns noņem.
- Pēc garšas pieber vēl sāli un piparus, pielej laima sulu, pārkaisa sīpollociņus.