SIA Skrīveru saldumi mārketinga speciāliste Kristīne Murjāne atklāj, ka diemžēl atgūt sākotnējo konfektes konsistenci nebūs iespējams, taču iesaka kādu recepti, lai konfektes neietu zudumā.
“Es ieteiktu šīs sacukurojušās gotiņas katliņā uzkarsēt kopā ar uzsilušu pienu vai, piemēram, iebiezināto pienu. Tādā veidā var izveidot tādu kā karameļu masu. Tad iepildīt to burciņā, un pēc tam izmantot ar pankūkām un uz maizītes, kā vien ir ērtāk," viņa stāsta.
Ir cilvēki, kas saldos našķus glabā skaistos saldumu traukos, taču konfektes Gotiņa ieteicams glabāt atsevišķi, ieliktus maisiņā un pasargājot no tiešiem saules stariem. Jo būs lielākas temperatūras svārstības, jo konfektes ātrāk sacukurosies.
Citi lasa
Uzņēmuma pārstāve intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Pārtikas revidents arī norāda, ka šis saldums ir jāuzglabā atbilstošā temperatūrā, proti, no +15°C līdz +18°C grādiem.