- Kartupeļus nomizo, viegli noskalo, nosusina un vairāk ūdenī neliek, saglabājot pēc iespējas vairāk iebiezināšanai nepieciešamās cietes.
- Kartupeļus smalki (2 mm biezumā) sašķēlē un liek bļodā, pārlej ar siltu saldo krējumu, pievieno ar ķiplokspiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sāli, piparus un rīvētu muskatriekstu, tad visu kārtīgi izmaisa, lai kartupeļu šķēles aplīp ar saldo krējumu.
- Kartupeļus kārto cepamtraukā vai individuālos cepamtrauciņos un piespiež, lai pa vidu neveidotos brīvas vietas.
- Pārlej ar bļodā atlikušo saldo krējumu, līdz kartupeļi ir gandrīz pilnībā nosegti. Cepoties un burbuļojot saldais krējums nedaudz pacelsies uz augšu, tāpēc trauciņus piepilda ne vairāk kā 3/4 no to tilpuma.
- Cep 180 grādos apmēram 45 minūtes, līdz kartupeļi mīksti, saldais krējums iebiezējis un virskārta apbrūnējusi. Cepšanas ilgums var nedaudz mainīties atkarībā no cepamtrauka izmēra.