*Marinādes sastāvdaļas sajauc un pārlej vistai. Atstāj vēsumā vismaz uz 20 minūtēm.
*Krāsni uzkarsē līdz 220 grādiem.
*Vistas filejas nosusina, ierīvē ar sviestu un liek ieeļļotā cepamtraukā. Cep apmēram 12 minūtes – atkarībā no fileju lieluma. Izņemtas no krāsns, atpūtina vēl 10 minūtes. Sagriež šķēlēs.
*Kamēr vista ir krāsnī, pagatavo salātu mērci. Lielā salātu traukā anšovus un ķiplokus smalki sakapā un ar naža plato malu saberž viendabīgā pastā. Ar putojamo slotiņu sajauc anšovu pastu, olas dzeltenumu, sinepes, citrona sulu. Turpinot kult, sīkā strūkliņā pievieno eļļu, līdz sasniedz vēlamo konsistenci. Pēc garšas papildina ar sāli un pipariem.
*Pagatavo salātus, traukā pagatavotajā mērcē iejaucot lapas, maizi un sieru. Virspusē kārto vistas filejas gabaliņus.