- Mīklu viegli izrullē un ieklāj veidnē, ar pirkstiem maigi, bet stingri piespiežot. Uz 20 minūtēm liek saldētavā.
- Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. No saldētavas izņemto pamatni sabaksta ar dakšiņu, pārklāj ar cepampapīru un ieber pupas, zirņus vai konditorejas lodītes. Cep apmēram 30–40 minūtes, līdz mīkla stingra un zeltaina. Ļauj nedaudz atdzist, tad apziež ar olas baltumu – šādi tā nesamirks.
- Sakuļ olas, sieru, saldo krējumu, sāli un piparus. Liek atpakaļ krāsnī, palielina temperatūru līdz 200 grādiem un cep vēl 15 minūtes.
- Izņem un virsmā iesprauž tomātiņus, mocarellu un bazilika lapiņas.
- Cep vēl 10 minūtes.