• Ķirbju smēriņš 

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbju smēriņš
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ķirbju smēriņš
    Liec lietā ķirbi, kas skapjaugšā gaida savu zvaigžņu brīdi – pagatavo krēmīgu un sātīgu smēriņu, kura maigā garša piestāv gandrīz jebkuram ēdienam!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st

     

    • Ķirbi nomizo un sagriež gabalos, ķiploka daiviņu smalki sagriež.
    • Liek uz cepamplāts, sajauc ar dāsnu šļuku olīveļļas un šķipsnu sāls un 180 grādu temperatūrā cep apmēram 45 minūtes.
    • Cepamplāts saturu nedaudz atdzesē un kopā ar visām sulām liek blenderī.
    • Pievieno turku zirņus, tahini un citrona sulu.
    • Sablendē līdz viendabīgai masai.
    • Ja nepieciešams, vēl papildina ar olīveļļu, sāli un melnajiem pipariem. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē